Case: Nye vinduer og døre i Hillerød

Arkivfoto

Deres hus er fra 1972, så vinduerne og dørene havde lidt tidens tand og var nu slidte, fortæller Anders og fortsætter, at de derfor begyndte at søge efter nogle nye vinduer og døre til at udskifte de gamle. Her faldt de over Jydsk Vindueskompagni, der havde en udstilling i Roskilde nær hvor de bor, samt havde et godt tilbud hvor man fik monteringen med i prisen, hvilket de syntes lød som et helt godt tilbud.

De tog derfor ind for at se på udvalget i udstillingen så de kunne blive inspireret og beslutte sig for hvad de ville have. Her fandt de et lille udvalg, der var med i deres beslutning om, at de ville have træ-alu døre og vinduer, da de er vedligeholdelsesfrie og ikke mindst af en flot og holdbar kvalitet.

Til værelserne valgte de vinduer med friskluftsventiler, da det er med til at give et godt indeklima hele tiden, fortæller Anders og begrunder; Sådanne nogle teenageværelser kunne jo godt bruge noget udluftning en gang imellem, så at kunne udlufte lidt hele tiden lyder nu som ganske fin idé.

Udover vinduer kiggede de også på nye døre til deres hjem og her faldt de over nogle simple, men flotte pladedøre med nogle lodrette fræsninger gennem hele dørens forløb. De er nogle enkle og helt lige til hvide døre i træ-alu ligesom vores vinduer; dem kunne vi godt lide, så det var dem vi endte med, fortæller han. Til dørene fik de desuden et sideparti til døren, som et flot vindue lige ved siden af døren til at lyse entréen op.

Montørerne fra Tømrer og Snedker Grønkjær var meget serviceminded og pålidelige. De overholdte alle vores aftaler og kontaktede os som planlagt og hjalp os godt gennem vores forløb, udover, at de selvfølgelig var meget hurtige og gode i selve deres monteringsarbejde af vores vinduer og døre, fortæller han og afslutter med at de er meget tilfredse med dem og deres arbejde som har ført til et flot resultat.