Hjælp til ethvert byggeprojekt

Tømrer og Snedker Grønkjær har en bred ekspertise og stor erfaring fra tømrer- og snedkerfagene. Derfor kan vi tilbyde godt håndværk til de fleste byggeprojekter, store som små.

Vi udfører alle gængse opgaver både på indersiden og ydersiden af huset. Hvad enten det gælder gulvlægning, dør- og vinduesmontering, taglægning eller facadebeklædning, hjælper vi gerne med en løsning, der passer til dine behov. Samtidig tilbyder vi også gerne rådgivning om opgaven, så du kan vælge den rette løsning og de rette materialer, der passer til husets stil.

Tømrer og Snedker Grønkjær kan også hjælpe, hvis  du planlægger et større byggeprojekt inden for eksempelvis:

  • Renovering
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Nybyggeri

Hvis der indgår opgaver uden for vores kompetencer, henter vi gerne hjælp fra vores samarbejdspartnere. Vi kan således også varetage større projekter i enten hovedentreprise eller totalentreprise.

Vil du høre mere om de mange muligheder, eller er du allerede klar til at starte dit byggeprojekt? Kontakt Tømrer og Snedker Grønkjær i dag for en samtale og et uforpligtende tilbud.

Samarbejdspartnere

For at kunne tilbyde det bedst mulige resultat, samarbejder vi med en række kompetente firmaer, som vi kan stå inde for. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andre: